Rólunk

Soha nem gondoltam, hogy valaha is parketta boltom lesz

Mester Balázs
tulajdonos

Kisgyerekként egyetlen életcélom volt mindössze, hogy „bucsus” legyek. A búcsú kiskoromban maga volt a csoda: a ringlisek, a Donald kacsás rágó, a céllövölde, a bazáros sátrak, ahol a bicskától kezdve a fröccsöntött guminyuszin keresztül minden kapható volt…, egyszerűen elvarázsolt.

Ettől a csodálatos világtól kicsit másfelé sodort az élet, azóta a falusi búcsúk is sokat vesztettek a fényükből, de valljuk be, azért van némi párhuzam. A „bucsus” és a kereskedő azért egy tőről fakad.
Visszanézve azt látom, hogy mindig terelt az élet, és én beléptem azokon az ajtókon, amik nyíltak előttem. Fiatalon hónapokat dolgoztam apósom mellett, aki sok évtizedes tapasztalatából kitanított a parkettázás minden fortélyára, apró lépésére.

Természetesen nem lettem nagy „szaki”, de mindent tudok arról, hogy mi kell ahhoz, hogy ne csak a parketta legyen szép, hanem a kész padlóburkolat is. Sőt, hogy ne csak szép legyen, de időtálló és hibátlan is.

TOTAGAS_056

Mester Balázs
tulajdonos

mesterparkett_foto

Miért jobb mégis parketta boltosnak lenni, mint „bucsusnak”? Nagy könnyebbség például, hogy nem kell senkire semmilyen hasznavehetetlen, ócska vackot rásóznom. Jó dolog, hogy minőségi termékekkel dolgozhatok, hogy olyan padlóburkolatokat ajánlhatok, ami természetes melegséget és otthonosságot visz a családok életébe.

Azt hinné az ember, hogy egy parkettaboltnak nincsenek visszatérő vásárlói. Bármilyen meglepő, vannak! Aki nálunk valaha is parkettát vásárolt a lakásába, néhány év múlva újra hozzánk jön, amikor családi házba költözik; amikor vesz egy kis nyaralót a Balcsin,; sőt, – így több évtized távlatában – a gyerekek, unokák lakásába is nálunk választ padlóburkolatot.

Mi okoz örömet a munkámban? Az, hogy egészen biztos vagyok abban, hogy a vásárlóink tőlünk távozva elégedetten dőlhetnek hátra. Ennek két oka is van. Egyik, hogy a parkettázás szinte a legutolsó projektje az építkezésnek, felújításnak. Már látszik a fény az alagút végén!
A másik, hogy biztosak lehetnek abba, hogy a pénzükért a legjobb terméket kapták, a legfigyelmesebb kiszolgálás mellett.

Varga Tibor
kiemelt értékesítő

Nagy kihívás számomra nap, mint nap különböző személyiségű, különféle igényű emberekkel foglalkozni. Ebben látom az erősségemet is, könnyen megtalálom a hangot a vásárlóinkkal, a kivitelezőkkel, a gyártókkal egyaránt.

Könnyen ráhangolódok a vevők kérdéseire, nehézségeire, és szívesen gondolkodom velük együtt, hogy a parkettaválasztásnál a legjobb döntést hozzák.

Megmondom őszintén, szeretek alkudozni! És hogy ez miért jó a vásárlónak? Mert biztos lehet benne, hogy a lehető legjobb árat kapom a gyártótól, ami révén ő is szuper áron vásárolhat parkettát.

Számomra az a jó üzlet, ha mindenki jól jár. Ha a padlóburkolás után a vásárló elégedetten hátradől: Na igen! Ez tetszik! Jól döntöttem!

TOTAGAS_070

Varga Tibor
kiemelt értékesítő